koncepció

Egy munkatársképzővel sok munka jár, előtte közben és még utána is. Most épp utána vagyunk.

Úgy tűnt abban egyet értettünk, már akik erről beszélgettünk, hogy a KIE-nek is szüksége van média megjelenésre, ami természetesen most is működik, de mg egy kis dinamika biztosan belefér.

Első körben a már meglevő dolgokhoz érdemes nyúlni, és nem nagyot markolni. Ezért a Mutató nevű újság kapcsán és apropóján indul a Média Munkacsoport – ami aztán bármivé is kinőheti magát. Indulásnak viszont elégnek tűnik ez a feladat.

Előrebocsátom, hogy minden képlékeny még, mindenesetre vázolok egy koncepciót, ami indulásnak jó lehet, aztán majd együtt alakítjuk.

Munka

A feladat egyszerű: egy rendszeresen megjelenő újság félét létrehozni. Mondjuk negyedévente. Nem tűnik nehéznek, és nem is az. Viszont annyira nem is könnyű azért, ettől lesz kihívás.

Elsősorban kommunikálni kell, beszélgetni, kitalálni, aztán megcsinálni. Jó hír, hogy minden megoldható, az eszközök adottak hozzá.

Képzés

Végiggondoljuk szakmailag is a teendőket, kialakítjuk a munkaformákat, feladatokat stb. Egy csapatmunka mindig tanulságos és olykor élmény is.

A munkatársaknak azonban nem csak dolgozni kell, részt vehetnek érdekes önismereti foglalkozásokon is. Itt rácsodálkozhatunk magunkra és egymásra, sőt barátkozhatunk is ezen személyekkel.

Csapat

Erről mindenki rendelkezik tapasztalatokkal, bizonnyal jókkal és rosszakkal is. Azon dolgozunk, hogy itt jó élmények legyenek. De aki nem akar nagyon csapatozni, az egyéni munkára is van ám lehetőség.

Csatlakozás

A groups.google.com/group/kiemedia levlista és a http://kiemedia.blogolj.net honlap lesz bázisunk kiindulásnak, mindkettő zárt.

Az alábbi kérdőív kitöltése szükséges a csatlakozáshoz, de előbb a kiinduló koncepció átfutását célszerű elkövetni, akkor érzékelhető miről volna szó.

A jelentkezőkkel felvesszük a kapcsolatot és jó eséllyek bevonjuk őket a munkába.

Nincs hozzászólás
Még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.